Home » Bedrijfsfiets » Case Monsterboard bedrijfsfietsen

Monsterboard bedrijfsfietsen

Wij hebben voor Monsterboard bedrijfsfietsen mogen ontwerpen & produceren. De houten fietskratten zijn geproduceerd in samenwerking met het Leger des Heils. De fietskratten zijn donker gebeitst en het logo is gelaserd in het krat met reliëf.

Bonusregeling voor outstanding performance

Monsterboard heeft door ons bedrijfsfietsen laten maken voor het behalen van interne doelstellingen en als winactie voor kandidaten die hun CV uploaden op de Monsterboard website. Monsterboard meet haar interne performance op basis van een aantal KPI’s, op het moment dat deze worden behaald krijgt de desbetreffende medewerker een eigen Monsterboard fiets. Tijdens ons gesprek kwam naar voren dat employer branding steeds belangrijker wordt in de huidige tijdsgeest. Werkgevers proberen zich steeds meer als aantrekkelijke werkgevers te profileren voor (potentiële) werknemers. De bedrijfsfietsen werden door het personeel van Monsterboard bij de aflevering gezien als een coole incentive voor hun prestaties.

“Vanaf het eerste contactmoment verliep het contact soepel en snel, de afspraken waren zo gemaakt. De fietsen hebben onze verwachtingen meer dan waargemaakt, aan elk detail is gedacht waarbij er zelfs Monsterboard sleutelhangers zijn gemaakt. Hierdoor heeft de fiets echt de identiteit aangenomen van ons bedrijf.” Anela Kadric – Marketingmanager Monsterboard

Winactie bij uploaden CV

Daarnaast zijn er een aantal fietsen ter beschikking gesteld die kandidaten kunnen winnen als ze hun CV uploaden op de website, op deze manier stimuleert Monsterboard het aantal aanmeldingen van kandidaten. Omdat Monsterboard steeds actiever is op social media sluit deze winactie van Monsterboard fietsen perfect aan op de marketingstrategie, namelijk het bereiken van ‘millennials’.