Home » Bedrijfsfiets » Case Kwartier Zorg & Welzijn bedrijfsfietsen

Kwartier Zorg & Welzijn bedrijfsfietsen

Voor Kwartier Zorg & Welzijn hebben wij bedrijfsfietsen ontworpen en geproduceerd. Deze fietsen zijn aangeschaft in het kader van ‘Uit de auto en op de fiets’. De fietsen zullen worden gebruikt voor korte ritjes in de buurt.

De fietsen zijn in het zwart uitgevoerd met oranje spatborden. Hetmeerkleuren logo is toegepast op het fietsframe. De fietsen zijn uitgevoerd met kratjes van het Leger des Heils, waarbij het logo is gegrafeerd in de kratjes.  

Gezondere en stressbestendiger medewerkers

Werknemers die carpoolend of met het openbaar vervoer naar hun werk komen en in Hoogezand of omgeving moeten zijn voor een afspraak, kunnen de fiets pakken”, licht Martin van Iperen, directeur Kwartier Zorg & Welzijn toe.  Uit onderzoek van TNO blijkt dat dagelijks een half uurtje op de fiets al leidt tot een betere conditie, creatievere ideeën, minder stress en daarmee minder verzuim. Fietsende medewerkers zijn hierdoor gezonder, productiever, kosten minder en leveren een positieve bijdrage aan het duurzaamheidsbeleid.

Korte metten met korte ritten

Kwartier Zorg & Welzijn zet zich steeds meer in voor duurzaamheid. ‘Bij dit thema hoort vanzelfsprekend ook duurzaam gedrag’, aldus van Iperen. ‘Wij werken langzaam maar zeker aan een gezonde en duurzame organisatie. Fietsen is vlug, schoon, gezond en ook gewoon ontzettend leuk’.