ICT bedrijfsfietsen volledig op maat
ICT zet pendelfietsen in voor het personeel
Home » Bedrijfsfiets » Case ICT bedrijfsfietsen

ICT bedrijfsfietsen

Voor ICT hebben wij bedrijfsfietsen op maat ontworpen en geproduceerd. De fietsen zijn gepoedercoat in de PI Almere en de assemblage is gedaan door deelnemers van 50|50 Workcenter van het Leger des Heils. 

De bedrijfsfietsen zullen worden ingezet voor lokale afspraken in de buurt en voor het pendelen naar bijvoorbeeld de supermarkt. Daarnaast zorgen de fietsen voor directe herkenbaarheid in het straatbeeld en dat de ICT medewerkers sportief bezig zijn.

Doordat verschillende medewerkers gebruik zullen maken van de fietsen hebben wij de fietsen uitgerust met verstelbare zadelpenklem waardoor het zadel gemakkelijk met de hand te verstellen is, in tegenstelling tot met een stuk gereedschap. Verder zijn de fietsen uitgerust met een extra insteekketting.

De ICT fietsen zijn uitgevoerd in huisstijl, matchend aan de kleuren van het bedrijf. Omdat ICT een speciale kleur heeft zijn de spatborden met zogenaamde natlak gespoten om zo de gewenste kleur te evenaren, dit is met het reguliere poedercoaten namelijk niet mogelijk daar in de fietsindustrie enkel RAL kleuren worden gebruikt.

Verder zijn ook de kratten gemaakt in samenwerking met het Leger des Heils, waarbij het logo en de slogan zijn gegrafeerd in de kratjes. Om de fietsen van elkaar te onderscheiden zijn de fietsen individueel genummerd met correspondeerde sleutelhangers. 

Wij zijn heel tevreden met onze ICT bedrijfsfietsen. Wij vinden het mooi dat de fietsen op sociaal/maatschappelijke wijze zijn geproduceerd en ze sluiten perfect aan op de huisstijl van ICT.
Marcella van Dijk