Home » Bedrijfsfiets » Case Icecat bedrijfsfietsen

Icecat fietsen

Voor Icecat hebben wij bedrijfsfietsen in huisstijl mogen ontwerpen & produceren. Hierbij zijn frame en voorvork in het blauw gepoedercoat en zijn de spatborden in het wit uitgevoerd. Deze kleurencombinatie maakt dat de Icecat fietsen direct herkenbaar zijn in het Amsterdamse straatbeeld, waar het bedrijf gevestigd is.

Bijzonder aan deze fietsen is dat de Icecat stickers zijn toegepast onder de blanke lak. Dit is een techniek die doorgaans uitsluitend wordt toegepast voor grote volumes, maar resulteert in een zeer hoogwaardige finish. Tevens zijn de fietsen uitgevoerd met kratjes van het Leger des Heils, waarbij het logo en de slogan zijn gegrafeerd in de kratjes.

De branded Icecat fietsen zullen worden gebruikt als transportmiddel voor de medewerkers in Amsterdam om van en naar het werk te fietsen. Hiervoor is gekozen, omdat fietsen vaak de snelste manier is om van A naar B te komen in Amsterdam. Daarnaast zorgt de herkenbare branding uiteraard voor directe herkenbaarheid in het straatbeeld.

“Wij zijn zeer tevreden met onze Icecat bikes. De fietsen zijn zeer herkenbaar, sluiten goed aan op onze huisstijl en je zult ons dagelijks zien fietsen in de Amsterdamse straten.” Laura van der Blom – Icecat