Flynth bedrijfsfietsen

Voor de Flynth bedrijfsfietsen hebben wij ons qua kleuren kunnen uitleven aangezien Flynth meerdere kleuren in haar huisstijl heeft zitten. Zo is de fiets zelf wit geworden, de voorvork oranje en de spatborden zijn in het blauw uitgevoerd. Samen met een houten fietskrat waar het logo en de slogan van Flynth in zijn gelaserd zijn deze fietsen helemaal in huisstijl gemaakt. Tevens zijn de houten fietskratten op verzoek donker gebeitst voor de uitstraling.

Leenfietsen voor vestigingen

Flynth adviseurs en accountants hebben tientallen vestigingen door het land waar de fietsen worden ingezet als vestigingsfietsen. Dit wil zeggen dat de fietsen als leenfiets voor het personeel worden ingezet, makkelijk om het centrum van de stad mee te bezoeken voor een klantafspraak of om tussen de middag een boodschap mee te doen. Per vestiging zijn de fietsen gelabeld met de plaatsnaam van de desbetreffende vestiging. Omdat de fietsen voor meerdere medewerkers worden ingezet zit er een handige snelsluiting op de zadel zodat de hoogte met de hand verstelbaar is i.p.v. met gereedschap.

““Door gebruik van onze verschillende huiskleuren zijn het echte Flynth fietsen geworden met een eigen identiteit. Leuk detail dat elke vestiging haar eigen plaatsnaam heeft gekregen.”
Nancy Weststrate – Flynth hoofdkantoor Arnhem