Home » Bedrijfsfiets » Case Ekro fietsen

Ekro bedrijfsfietsen

Voor onze klant Ekro hebben wij nieuwe bedrijfsfietsen in huisstijl ontworpen en geproduceerd in samenwerking met het Leger des Heils.

Voor onze nieuwe klant Ekro hebben wij nieuwe bedrijfsfietsen in huisstijl ontworpen en geproduceerd. Ekro is gevestigd op een groot bedrijventerrein in Apeldoorn. Aangezien het een groot terrein is gebruiken de medewerkers de fiets om zich te verplaatsen, dit scheelt een hoop tijd. Zo hebben wij fietsen gemaakt voor de verschillende afdeling Technische Dienst, Algemene Dienst en Automatisering. Daarnaast worden de fietsen gebruikt om naar ESA (een zusterbedrijf van Ekro) te rijden.

De assemblage van de fietsen door deelnemers aan het 50-50 Workcenter van het Leger des Heils biedt hen een nieuwe kans op de arbeidsmarkt dankzij de diploma’s die zij daar kunnen behalen.

De robuuste bedrijfsfietsen voor Ekro hebben een lage instap, zijn volledig uitgevoerd in huiskleuren en zijn voorzien van houten fietskratjes met Ekro bedrijfslogo erin gegraveerd. De fietsen zijn in het wit gespoten, de voorvork in hun kleur rood en de spatborden in de huiskleur blauw. Daarnaast is er nog een extra bagagedrager aan de achterzijde geplaatst zodat de medewerkers veel spullen mee kunnen nemen als ze tussen verschillende vestigingen heen en weer rijden. Verder hebben we een aantal fietsen met Shimano Nexus 3 versnellingen uitgevoerd en een aantal zonder aangezien de verschillende afdelingen verschillende wensen hadden. Hiermee maken we de fietsen zoveel mogelijk op wens van onze klant.

“BrandBikes geeft op een hele sympathieke manier een oplossing voor snel vervoer op het bedrijventerrein. Mooi dat ze de fietsen precies in de huisstijlkleuren kunnen uitvoeren. Naast dat het prettig is voor collega’s om snel van het ene naar het andere gebouw te fietsen staat het ook nog eens vrolijk!”

 Patricia van Krieken