De Vries en Verburg fietst in het Groene Hart

Voor De Vries en Verburg hebben wij bedrijfsfietsen in huisstijl ontworpen en geproduceerd in samenwerking met het Leger des Heils. 

De nieuwe bedrijfsfietsen zijn o.a. bedoeld voor de medewerkers en stagiairs die met de bus komen, een boodschap willen doen, even tussen de middag thuis gaan eten of in de buurt een afspraak hebben. Op deze manier kunnen de medewerkers zich volledig in huisstijl verplaatsen op een duurzame manier. 

De samenwerking tussen BrandBikes en het Leger des Heils wordt zeer gewaardeerd door De Vries en Verburg, aangezien Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een belangrijk thema vormt binnen het strategisch beleid en deze bedrijfsfietsen hier naadloos op aansluiten. 

De Vries en Verburg bedrijfsfietsen zijn uitgevoerd in het wit met blauwe spatborden, matchend aan de kleuren van De Vries en Verburg. Verder zijn er uiteraard logo’s ontworpen en tweezijdig toegepast op de fiets voor de herkenbaarheid evenals houten fietskratjes met gegraveerde logo’s aan de voorzijde. De houten kratjes zijn met de hand gemaakt door deelnemers van het Leger des Heils om zodoende mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt opnieuw een kans te bieden. Vanuit dit oogpunt werken zij graag aan een mooi product als ‘de fiets’. 

Tevens is er bij De Vries en Verburg gekeken naar de toepassing waar men de bedrijfsfietsen voor inzet, zo zullen er op een dag misschien wel drie verschillende mensen op fietsen. Hierop afgestemd hebben wij de fietsen uitgerust met verstelbare zadelpenklem waardoor het zadel gemakkelijk met de hand te verstellen is, in tegenstelling tot met een stuk gereedschap. 

Super blij met onze mooie bedrijfsfietsen, er wordt al veel gebruik van gemaakt! We hebben voor BrandBikes gekozen, omdat ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’ een groot deel van onze missie is. Een mooiere kans kun je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt niet geven. 
Team Marketing & Communicatie