Atriensis zet medewerkers op bedrijfsfiets
Bedrijfsfietsen Atriensis
Home » Bedrijfsfiets » Case Atriensis bedrijfsfietsen

Atriensis bedrijfsfietsen voor bouwinspecties

Voor Atriensis hebben wij mooie bedrijfsfietsen in kleur mogen ontwerpen en maken. De fietsen zijn volledig in huiskleur gespoten waarbij frame, voorvork en de spatborden in hun kleur blauw zijn gemaakt.

Atriensis is een bedrijf dat bouwinspecties uitvoert waarbij met regelmaat de inspecteur het centrum van de stad in moet. Voorheen deed Atriensis dit altijd met “inspectie auto’s” die op locatie stonden. Echter merkte men al snel dat het gebruik van auto’s in het centrum onhandig en vooral ook tijdrovend is. Een parkeerplek vinden midden in de stad is bijna niet te doen. Daarbij is Atriensis een bedrijf dat zich inzet voor energie en duurzaamheid. Het gebruik van een auto voor korte afstanden draagt daar dan natuurlijk niet aan bij. Al deze redenen zorgden ervoor dat Nancy contact met ons opnam om de bouwinspecties in het centrum sneller, gemakkelijker en vooral ook duurzamer te laten verlopen met bedrijfsfietsen. Daarnaast vinden ze bij Atriensis dat de fietsen in huisstijl veel positieve reacties oproept onder personeel en mensen op straat: “dat valt wel op zeg met die blauwe fiets van jullie!”. Tevens mocht een gebrand fietskrat niet ontbreken omdat de inspecteurs regelmatig spullen meenemen voor de inspecties, dit kan nu helemaal in stijl.

Tevens is er bij Atriensis gekeken naar de toepassing waar men de fiets voor inzet, zo zullen er op een dag misschien wel drie verschillende mensen op fietsen met elk hun spullen. Hierop afgestemd hebben wij de fietsen uitgerust met verstelbare zadelpenklem waardoor het zadel gemakkelijk met de hand te verstellen is, in tegenstelling tot met een stuk gereedschap. Verder zijn de fietsen uitgerust met een extra bagagedrager voor de inspecteurs en een los kettingslot omdat de fietsen in de binnenstad worden gebruikt.

We hebben voor jullie gekozen omdat we echt onze eigen fiets met huiskleur en logo helemaal zelf konden samen stellen. En de prijs kwaliteit is erg goed. – Nancy Sleegers