Home » Bedrijfsfiets

Bedrijfsfiets met logo

Bedrijfsfiets

De bedrijfsfiets is een overkoepelend woord voor elke zakelijke fiets of E-bike die BrandBikes ontwerpt en produceert voor de zakelijke markt. Een typisch voorbeeld van de bedrijfsfiets is een kantoorfiets, met als toepassing een deelfiets voor kantoorgebouwen. Zo hebben vele van onze klanten een vloot van bedrijfsfietsen en/of E-bikes voor hun kantoorpand staan zodat medewerkers hier gebruik van kunnen maken tijdens kantooruren. 

Belangrijke beweegredenen om bedrijfsfietsen voor uw kantoorpand te hebben zijn parkeerproblemen, milieuproblematiek, duurzaam imago, gezondheid van medewerkers en mobiliteit in stedelijke gebieden. Zo stappen veel medewerkers op de fiets of E-bike voor een lokale zakelijke afspraak of een rit naar de supermarkt tijdens de lunchpauze. 

Uiteraard worden de fietsen volledig in huisstijl ontworpen in kleur en voorzien van bedrijfslogo’s, zodat er naast mobiliteit ook sprake is van branding in het straatbeeld. Daarnaast kunnen de fietsen worden uitgerust met zogenaamde SmartLocks, zodat u ten aller tijden in een online dashboard kunt zien hoeveel de fietsen worden gebruikt en waar ze zijn.

Offerte aanvragen

Specifieke dienstverlening voor de bedrijfsfiets

Smartlocks zijn ook mogelijk

Bedrijfsfiets Smart Locks (deelsloten)

SmartLocks zijn digitale sloten die het mogelijk maken om van fietsen/ E-bikes deelfietsen te maken. Met de bijbehorende app opent en sluit u gemakkelijk het slot. Daarnaast heeft uw wagenparkbeheerder een dashboard waar alle fietsen in geregistreerd staan zodat in een oogopslag duidelijk is waar de fietsen zijn en of ze in gebruik zijn. Ook kunnen medewerkers of gasten een fiets reserveren zodat ze zeker zijn van een beschikbare fiets.

Servicecontract op maat is mogelijk

Onderhoud op locatie voor bedrijfsfiets

Optioneel is een servicecontract aan een bedrijfsfiets toe te voegen waarbij onderhoud, reparaties en verzekering zijn inbegrepen. Op deze manier heeft u voor een vast bedrag per maand alles geregeld. In overleg kan er tevens onderhoud op locatie plaatsvinden.

De kracht van BrandBikes

One stop shop

BrandBikes werkt met het One Stop Shop principe. U heeft als bedrijf geen omkijken als u bij ons bedrijfsfietsen bestelt, omdat wij het gehele proces voor u uit handen nemen. Van het design van uw bedrijfsfiets tot het afleveren bij u op de stoep.

Volledig op maat

Uw bedrijfsfietsen worden volledig op maat geproduceerd. Hierdoor kan BrandBikes talloze maatoplossingen aanbieden zodat de bedrijfsfiets echt bij uw bedrijf past. 

Uitsluitend B2B

Wij zijn het enige fietsenbedrijf in Nederland die zich uitsluitend richt op bedrijfsfietsen. Hierdoor zijn al onze processen hierop afgestemd en kunnen wij u beter ondersteunen gedurende het hele proces.

MVO

Mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt krijgen opnieuw een kans geboden door de BrandBikes te produceren. Voor hen is ‘de fiets’ een prachtig product om aan te werken, met als einddoel weer in te kunnen stromen op de arbeidsmarkt.

Case studies

Bekijk onze case studies om inspiratie op te doen voor uw bedrijf.

 

Bekijk onze case studies