Bedrijfsfietsen & E-bikes volledig in eigen huisstijl

BrandBikes heeft voor Rituals bedrijfsfietsen voor de winkel geproduceerd
BrandBikes heeft voor Rijkswaterstaat bedrijfsfietsen geproduceerd
Offerte aanvragen Bekijk onze fietsen

Waarom bedrijfsfietsen van BrandBikes

De marktleider op het gebied van bedrijfsfietsen.

Offerte aanvragen

Ons assortiment bedrijfsfietsen

Selecteer hieronder de gewenste bedrijfsfiets.

Standaard bedrijfsfiets

Standaard bedrijfsfiets
Bekijk fiets

Elektrische bedrijfsfiets

Elektrische bedrijfsfiets
Bekijk e-bike

Elektrische bakfiets

Bekijk bakfiets

Case studies van onze bedrijfsfietsen

Onze bedrijfsfietsen worden voor tal van toepassingen ingezet. Bekijk onze case studies om inspiratie op te doen voor uw bedrijf.  

Bekijk onze case studies
Hieroo bedrijfsfietsen

Waarom bedrijfsfietsen kopen?

Branding

De bedrijfsfietsen worden volledig gemaakt in de huisstijl van uw bedrijf. Op deze manier creëren de bedrijfsfietsen een subtiele manier van branding. Het beste gedeelte is nog wel dat de bedrijfsfietsen jarenlang in het straatbeeld blijven, waarbij advertenties alleen kortstondig zijn.

Bedrijfsfietsen zijn gezond

Door uw werknemers een bedrijfsfiets te schenken stimuleert u als werkgever de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers. Zo zijn fietsende werknemers gemiddeld 1.3 dagen per jaar minder ziek.

Duurzaam imago

Door het fietsgebruik van de werknemers te stimuleren kan de CO2-uitstoot van het woon/werkverkeer drastisch worden verlaagd. Hiermee dragen de bedrijfsfietsen direct bij aan het duurzame imago van uw bedrijf.

Loyaliteit

Uit een onderzoek van de Harvard Business Review is gebleken dat bedrijfsgiften veel effectiever zijn om de loyaliteit te stimuleren dan financiële incentives. Daarom BrandBikes.

Feiten & cijfers

Toepassingen van onze fietsen

Klik hieronder op de voor u relevante toepassing. Per toepassing staat beschreven wat wij voor u kunnen betekenen en geven wij concrete klantvoorbeelden.

Vragen over BrandBikes

Hieronder hebben wij een lijst samengesteld van de meestgestelde vragen.

Een goede bedrijfsfiets begint bij de basis, een sterk frame en een sterk rijwielgedeelte. Het frame is ontworpen met stevige, dikke buizen. Dit heeft als doel de sterkte en stijfheid van de fiets maar ook het bedrukbare oppervlak voor het toepassen van bedrijfslogo’s. Verder is een bedrijfsfiets zo sterk als het rijwielgedeelte. Brandbikes gebruikt dubbelwandige aluminum velgen en stevige roestvrijstalen spaken welke in Europa worden geproduceerd. Tevens maken wij gebruik van dikke anti-lek banden waardoor je veel minder snel komt te staan met een lekke band onderweg, wel zo prettig. Wat betreft het lakwerk poedercoaten wij alles op kleur, dit is een stevige laktechniek waardoor de lak wel tegen een stootje kan.

BrandBikes staat voor het ontzorgen van de klant door het voortraject en het productieproces volledig op haar te nemen. Ook de nazorg in de vorm van bijvoorbeeld een servicecontract behoort tot de mogelijkheden. De ontwerpers van BrandBikes bespreken om te beginnen de wensen van de klant. Dit gaat onder andere over het aantal fietsen, de benodigde toepassing en de gewenste uitstraling. Op basis hiervan maken wij een op maat gemaakt voorstel met digitale ontwerpen om het ontwerp door te nemen. Vervolgens starten wij de productie op waarna we aanvangen met het poedercoaten van de bedrijfsfietsen of elektrische bedrijfsfietsen in de kleuren van de klant.

Doorgaans duurt het productieproces 4-8 weken, afhankelijk van het seizoen, de oplage en de gewenste maatwerk componenten. Elektrische bedrijfsfietsen nemen ongeveer 2 weken langer in beslag. Neem tijdig contact met ons op wanneer er met deadlines gewerkt moet worden van bijvoorbeeld een bedrijfsopening.

De kosten van de bedrijfsfietsen van BrandBikes zijn sterk afhankelijk van het model, het aantal stuks en de branding mogelijkheden. Omdat BrandBikes de bedrijfsfietsen op maat maakt voor haar klanten is het daarom niet mogelijk om hier een vaste prijs aan te hangen. Ook is een elektrische bedrijfsfiets in aanschaf uiteraard prijziger dan een normale fiets in huisstijl.

Op afspraak is het mogelijk om bij ons in de werkplaats langs te komen voor een bezichtiging en proefrit. Wel doen wij dit enkel op afspraak omdat wij werken met een kwetsbare doelgroep en wij niet op ieder moment klanten kunnen ontvangen.

De bedrijfsfietsen en elektrische bedrijfsfietsen van BrandBikes worden in Amsterdam met de hand gebouwd.

Nee, dat is helaas niet mogelijk vanwege het feit dat wij bedrijfsfietsen altijd op maat maken voor de klant, denk aan kleuren en bedrijfslogo’s. De maatwerk kosten voor slechts één fiets zouden dan te hoog worden. Vanaf slechts 4 bedrijfsfietsen kan BrandBikes jullie fietsen in huisstijl maken!

BrandBikes: Een selectie van onze klanten

BrandBikes: selectie van klanten waarvoor wij bedrijfsfietsen geproduceerd hebben.